U bent hier : Home > Terug naar de bron door Energetisch-Resonantie Coachen

Terug naar de bron door Energetisch-Resonantie Coachen

Voel je dat in sommige delen van je lichaam je energie geblokkeerde is en dat deze blokkade je weerhoudt om te functioneren zoals je zou willen? Dan kunnen we je wellicht ondersteunen in het process van persoonlijke ontwikkeling en transformatie zodat je je natuurlijke energie flow weer herpakt.

Onze aanpak is erop gericht om inzicht te krijgen in energie die bij jou geblokkeerd is. Samen sporen we deze blokkades om te transformeren zodat je weer de natuurlijke flow in je leven terug kan ervaren.

Blokkades worden vaak veroorzaakt door vastgeroeste patronen die je ooit dienden, maar die nu niet langer nuttig zijn. Helder inzicht in deze patronen is het startppunt om de energie weer te laten stromen.

Resoneer jij met bovenstaande aanpak en ben jij klaar voor een volgende stap? Voel je welkom en neem contact met ons op.

Six ways to refresh your CV (from: The Guardian Careers)


Six ways to refresh your CV 

If the new year has got you considering a new job, here are some key updates for your CV and covering letter
 

Wat is specifiek in e-Coaching?

In de afgelopen jaren heb ik een methode ontwikkeld waar ik gebruik maak van NLP Metaprogramma-methode (NLP=Neuro-linguistic programming). Workshops die ik volgde bij experts op dit gebied, Robert Dilts & Rodger Bailey (USA) hebben zeker als inspiratiebron gediend. 

Meer weten over Metaprogramma's? Kunstgalerij

Bekijk alle werken
Design & website by
Websculptures