U bent hier : Home > Terug naar de bron door Holistisch Counseling

Terug naar de bron door Holistisch Counseling

Voel je dat in sommige delen van je lichaam je energie geblokkeerd is en dat deze blokkade je weerhoudt om te functioneren zoals je zou willen? Dan kunnen we je wellicht ondersteunen in het process van persoonlijke ontwikkeling en transformatie zodat je je natuurlijke energie flow weer herpakt.

Onze aanpak is erop gericht om inzicht te krijgen in energie die bij jou geblokkeerd is. Samen sporen we deze blokkades om te transformeren zodat je weer de natuurlijke flow in je leven terug kan ervaren.

Blokkades worden vaak veroorzaakt door vastgeroeste patronen die je ooit dienden, maar die nu niet langer nuttig zijn. Helder inzicht in deze patronen is het startppunt om de energie weer te laten stromen.

Resoneer jij met bovenstaande aanpak en ben jij klaar voor een volgende stap? Voel je welkom en neem contact met ons op.Jouw investering in een sessie van 30 minuten is Euro 50,00 (inclusief 21%BTW)


LOTUS met hart en ziel


In oktober 2023 werd mijn boek LOTUS met hart en ziel uitgegeven door Uitgever LECTURIS. 

Lotus is een boek met 60 schilderijen en 60 gedichten door Marianne Baan. Ze nodigt de lezer uit om woord en beeld als muziek te laten dansen en resoneren. De gedichten zijn zielsverhalen die balanceren op de grens van figuratie en abstractie. Haar schilderijen spreken een universele taal.
De gedichten vertragen door het weglaten van enige interpunctie en kunnen hierdoor diep in het onderbewustzijn binnenkomen.
Marianne vertelt: “De zielsverhalen in de vorm van schilderijen en gedichten komen vanuit dezelfde bron. Het ontstaan van kleur, materiaal en onderwerp is een slechts ten dele gestuurd maakproces en bovenal een magische reis naar mijn eigen onderbewustzijn en bedoeld om bewustwording en inspiratie te creëren bij de lezers. Ik schilder rechtstreeks met materie en in het doorwerken op het grillige verloop van de verf komen organische en abstracte motieven naar voren.

Wat kun je verwachten?

De methode van Horizon richt zich met name op het ondersteunen en herstellen van je zelfhelend vermogen.

Met behulp van een kort gesprek (NLP-methode) eventueel met behulp van Tibetaanse klankschalen wordt duidelijk waar vastzittende energie op dat moment een blokkade in je lichaam veroorzaakt. Blokkades in je lichaam kunnen ziekten veroorzaken vooral als die lang duren. Jouw energiestroom wordt dan afgesloten, waardoor het normale zelfhelend vermogen van je lichaam niet optimaal haar werk kan doen.

We maken gebruik van klank en/of beeld die bij jou resoneren en worden de cellen in je lichaam  geaktiveerd. Hierdoor krijgt je lichaam de kans om haar natuurlijke balans te hervinden waardoor je lichaam haar zelfhelend vermogen (weer) kan aanboren.Kunstgalerij

Bekijk alle werken
Design & website by
Websculptures